';

ЗА НАС

Екипът в действие

angel_nenov

Казвам се Ангел Ненов и съм ръководител на снимачния екип.

Фотограф и видеооператор с дългогодишна практика. Преподавател съм по фотография и операторско майсторство. Ръководител съм на “Кино-фотоклуб Варна”. Имам зад гърба си повече от 17 самостоятелни фотоизложби. Автор съм на много документални, анимационни и експериментални филми, носител на множество награди от фотоконкурси и кинофестивали. Член съм на Фотографска Академия – България и FIAP / Международната федерация за фотографско изкуство/.

Вече повече от 10 години се занимавам професионално със сватбена фотография и видео заснемане. Сватбената фотография за мен е изкуство, което пресъздава неповторими моменти от живота на всеки човек. Обичам да разказвам историята на всеки сватбен ден с много настроение. Не оставям нищо на случайността – в предварителна среща уговарям всеки детайл от сватбения ден, уточнявам часове, ритуали, подробности и специфики от сватбения ритуал. Деликатно предлагам своите идеи, без да ги налагам. Усещането за хармония и взаимност ме прави това, което съм – професионалист зад обектива, улавящ същността и настроението на всеки един от Вас.

ekip01

Ние сме екип фотографи и оператори, които работят със страст и внимание към детайла, за да пресъздадем Вашата индивидуалност и стил в най-тържествения ден от Вашия живот.

Обичаме работата си и за нас тя носи безкрайно удовлетворение и радост, когато виждаме усмихнатите лица на хората, които ни се доверяват! С много желание и креативност пристъпяме към всеки един клиент!

Подхождаме индивидуално , когато застанем зад обективите, с усет към желанието на всеки, съобразно неговите изисквания и потребности.

Нищо не може да разкаже историята на Вашата сватба, както сватбения филм. Представям Ви Людмил Ангелушев – нашият главен оператор, с повече от 5 години стаж като оператор на видеофилми. Креативното видеозаснемане на всеки детайл и художественият видеомонтаж ще създадат вълнуващ филм от Вашия приказен ден, изпълнен с любов, емоции и забавления.

Като видеооператор и монтажист, с усет за монтаж и връзка между музика и кадри и с творчески подход, Людмил всеки път създава прекрасен видеоспомен, който ще остане във времето за Вас, Вашите деца и поколенията напред.

ekip04
ekip02

Кирил Тодоров е най-младия член на екипа, оператор на дрон и помощник-фотограф. Преминал е пълен курс на обучение при Ангел Ненов.

Той е онзи, който заснема видео и фото на Вашата сватба от въздуха.

Отразява като фотограф и деня на младоженеца преди да вземе булката. С професионален подход и усет, той е изключително ценен за нашата екипна работа.

header

Нашият екип е водещ в сватбената фотография в България и се стреми да оправдае доверието на хората. Екипът ни осигурява цялостно заснемане на Вашия сватбен ден, професионална и качествена изработка на краен продукт с подбрани моменти от сватбата. Разчитаме на иновативни идеи, художествено мислене, дългогодишен опит и работим с най-съвременна, професионална фото и видео техника.

При запитване всеки клиент получава пълна оферта с цени и услуги.

Проверете дали датата, която сте избрали, е свободна в календара ни. Свържете се с нас за подробности и въпроси.

header