За нас беше изключително важно да имаме уникални сватбени снимки с открояващ се стил на автора. Преди сватбата ни бяхме проучили всякакви фотографи и творбите им (не само на територията на Варна). Ангел Ненов ни грабна с оригиналния си стил на снимане, светлината, кадрирането и обработката на снимките и най-вече с нестандартните сватбени и следсватбени фотосесии. Очаровани сме от снимките, които получихме. Но най-невероятното изживяване за нас, което със сигурност ще остане едно от най-щурите и най-запомнящи се неща, които някога сме правили в живота си (а те никак не са малко…) е следсватбената ни фотосесия в Алпите (масива на Монт Блан), където с булчинска рокля и кубинки в дълбок сняг и лед на 3.842 м.н.в. при силен снеговалеж и -5° Ангел неуморно снимаше и запечата най-ярките ни и незабравими спомени. Ангел е истински професионалист и невероятен човек и за нас е изключително удоволствие да го познаваме и да притежаваме неговите снимки.

Павлина & Ростислав

otzivi-pavlina-rostislav

Отзиви

otzivi-dimitrovi

Благодарим Ви от сърце Ангел Ненов и Людмил Ангелушев, че пресъздадохте по прекрасен начин един от най- щастливите дни в живота ни! Благодарим Ви за професионализма и за това, че уловихте всяка наша усмивка и жест на обич и нежност! С ваша помощ сватбеният ни ден стана още по- специален! Пожелаваме ви много здраве и още много творчески успехи!

С уважение Семейство Димитрови!

Бихме искали да изкажем своята благодарност към Ангел Ненов и неговия екип, за високия професионализъм и приетелското отношение, с които запечатаха по уникален начин незабравимия спомен за един от най-важните дни в нашия живот. Техният опит в съчетание със спокойствието и чувството им за хумор, допринесоха за положителните емоции в този така изпълнен с вълнение и приятно напрежение ден. Крайният резултат беше наистина впечатляващ – и сега, като погледнем снимките и видеото, се връщаме в онези щастливи мигове и изживяваме отново емоцията от Сватбения си ден. От сърце ви благодарим за професионализма и коректността и ви пожелаваме много здраве и творчески успехи! Продължавайте да запечатвате спомените и да правите хората щастливи!

От Деница и Анатоли Атанасови

otzivi-atanasovi
otzivi-petrovi

Преди няколко дни пътувахме до България и получихме от майка ми прекрасните Ви снимки от сватбеното ни тържество. От името на двама ни с Петър и на двете ни семейства искаме да Ви поднесем благодарности за професионализма и чудесното отношение към нас, както и за невероятните кадри, които винаги ще ни напомнят за този специален за нас ден.

С пожелание още дълги години да радвате окото с таланта си,
семейство Петрови

Да избереш подходящите фото и видео оператори, това несъмнено е едно от най-трудните решения, пред които се изправят всички млади двойки стремейки се да организират перфектния си сватбен ден. Преживяхме няколко месеца по време на подготовката изпълнени с желания, с вяра,  с компромиси,  вълнение и трепет в очакване на „големия ден“, а истината е, че той отлетя като един миг. Сега, няколко месеца след него, в съзнанието ни остана един красив и топъл спомен, за преживените положителни емоции, а  вие Ангел Ненов и Людмил Ангелушев определено успяхте да го запечатате в снимки и видео по най-добрия възможен начин. Съвсем незабележими от нас в празничния ни ден, вие ни следвахте и заснемахте всяка наша стъпка, обърнахте внимание на всеки дребен детайл, всяка усмивка, всяка прекрасна емоция изписана по лицата ни и тези на гостите ни. Талантът ви е безспорен и несъмнено бяха най-правилния избор, който направихме. Искрени благодарности и към двамата за професионализма и желанието с което работехте.

Сем. Георгиеви

otzivi-georgievi
otzivi-radina-grigor

Искаме да споделим колко много ни харесаха както снимките така и видеото! Приемете нашите сърдечни благодарности за изключително артистичните, красиви, вдъхновяващи и изпълнени със смисъл сватбени снимки! Просто сме безкрайно впечатлени от това как успяваш да правиш шедьоври от всяка една снимка! Увековечихте нашия сватбен ден по неповторим начин и колкото повече гледаме снимките, толкова повече се изумяваме от всеки малък детайл! Благодарим сърдечно за приказните моменти, които сте уловили и запечатали! Благодарим ти също за безценните съвети и насоки, които щедро ни предоставяше и с които ни напътстваше. Благодарим за прекрасното настроение с което заразихте гостите ни и се радваме, че се доверихме именно на вас !!! Пожелаваме Ви все по-приказни места за снимки и все по-луди младоженци, които да превръщат работния процес в истинско забавление! :-)))

Поздрави,
Радина и Григор

Много благодарим, че заснехте нашия почти 24-часов сватбен ден и запечатахте завинаги най-прекрасните ни моменти, емоции, сълзи от радост, усмивки, прегръдки, танци и вълнения!

Цвета § Илия

otzivi-cveta-ilia
otzivi-nadia-marek

Сватбените фотографии са направени изключително професионално! Много точно са подбрани място, светлина, и интериор. Видео-филмът също е направен много професионално! Екипът работи коректно и ненатрапчиво по време на сватбената церемония и  тържеството.

С признателност и уважение,
Надя и Марек

Един от най-специалните дни в живота на нашето семейство – сватбеният ни ден, беше запечатан като съкровен спомен върху едни неповторими и изпълнени с толкова много емоция и неподправеност прекрасни снимки, направени от фотографа Ангел Ненов.
Благодарни сме му, че запечата този скъп за нас момент в една фотосесия от най-високо качество и класа. Всеки кадър ни кара да тръпнем сега от емоцията изживяна тогава…..
И сватбената и следсватбената ни фотосесия са толкова живи……, сякаш ти говорят като приказка, която ти разказва една история……, една любовна история……, нашата любовна история…..
Поздрави Нели и Ники!
otzivi-neli-niki
otzivi-cvetomira-tihomir

Искахме нашият сватбен ден да бъде специален. Доверихме се на екипа на Ангел Ненов и гарантираме, че са най добрите. Всичко беше перфектно изпипано и изключително професионално направено и фотографията и видеофилма. Получихме повече, отколкото очаквахме и Ви благодарим най-сърдечно!

Поздрави от нас!
Цветомира и Тихомир

Желая Ви една още по- успешна и ползотворна година! Продължавайте да радвате хората с вашата фотография и видеофилми! Оставяте в нашите сърца едни много незабравими и сладки спомени свързани с най-желаното събитие в нашия живот! Благодарим Ви най- сърдечно, че се отнесохте с висок професионализъм към цялото ни сватбено тържество! С най- голяма гордост Ви препоръчваме на всички, които се интересуват от дейността Ви!

Искам да споделя и аз мнението и впечатленията си, като почна от първата ни среща за запазване на датата и уточняване на подробностите и детайлите относно снимачния ден (сватбата) с Г-н Ненов през сватбеното тържество и до момента в който бяха готови снимките и видеото!

Още първия път, когато се видяхме с Г-н Ненов беше много изчерпателен относно план графика за целия сватбен ден, уточнихме най- малките подробности, всички детайли, с какво можем да се сблъскаме, какво може да ни изненада, взехме предвид много неща,като време, сезон, температури, слънце, трафик, и още куп други… :) Като излязохме нямахме никакви въпросителни в главата си!

Изключителна коректност и точност от неговия екип. На сватбения ден се появиха точно на минутата в която се разбрахме! Целия ден мина под неговата режисура, беше пълен с идеи за снимки, традиционните ритуали, забавни сцени, беше там където трябва да е и ВИНАГИ готов да снима!

Той и неговия екип се справиха със снимките и видеофилма доста преди крайния срок за който се бяхме разбрали, като се има предвид , че снимачния ден продължи 16 часа на два фронта Цонево и Добрич и после в Интернационала.Беше голям ден!

Имахме много повече обработени снимки отколкото бяхме заплатили по договор! Снимките са страхотни, свежи , живи, сами говорят за себе си!
Видеофилма , който беше сниман с дрон е изключително ефектен! Много сме доволни!

Каквото и да кажем , думите не стигат, то трябва да се изживее! Благодаря и се надявам да съм била полезна!

До нови срещи!
Поздрaви,
Айла Садула

otzivi-aila-aian